Termeni si conditii

      Site-ul www.resetfashion.ro este proprietatea SC RESET FASHION SRL - PERSOANA JURIDICA cu sediul social in Bucuresti, sector 2 Soseaua Colentina, nr. 16, inregistrata la Registrul ComerĊ£ului sub nr. J40/6085/28.05.2012, CUI 30251039Accesarea si folosirea www.resetfashion.ro implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

 

     Informatii generale despre produse si preturi:


Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor datorita setarilor monitorului dumneavoastra sau a procesului de executie al fotografiilor. Clientii www.resetfashion.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate aduce la comanda, precum si de timpul necesar pentru acest lucru. Informarea va fi facuta prin e-mail sau telefonic. Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Produsele comercializate prin intermediul www.resetfashion.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau bon fiscal. 


Preturile afisate pe website au TVA-ul inclus.


Modalitati de plata:


Plata ramburs: direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Plata online cu cardul: plata se face intr-un mediu securizat MOBILPAY pus la dispozitie de partenerul nostru pentru platile online SC NETOPIA SRL. Datele personale nu sunt vizualizate sau stocate in nici un fel de catre www.resetfashion.ro

 

     Garantia produselor


Resetfashion.ro ofera garantie produselor comercializate in conformitate cu Ordonanta 21/10992 si Legea 449/2003.


     Livrarea comenzilor


Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de noi.
Transportul se face GRATUIT prin intermediul Bookurier pentru toate comenzile mai mari de 99,99 de lei. Pentru comenzile mai mici de 99,99 de lei, transportul se va face GRATUIT prin Posta Romana.
Puteti urmari oricand comanda dumneavoastra prin sistemul Track&Trace
Livrarea se face de catre curier, la adresa specificata de client.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa mentionati acest lucru la efectuarea comenzii.


Inregistrarea ca membru


Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila.
     Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator

     Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • intarzierile la livrare din cauza curierului/postei sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului la www.resetfashion.ro datorate furnizorului de servicii internet.
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

     Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza o comanda in cazul in care:

  • produsul comandat nu este pe stoc
  • clientii care plaseaza comanda manifesta comportament sau limbaj neadecvat 
  • clientii care plaseaza comanda au in istoricul activitatii lor pe Resetfashion.ro livrari refuzate.


Securitatea datelor personale


Resetfashion.ro se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
     Prin aceasta se intelege ca securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin www.resetfashion.ro sunt garantate prin lege. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Resetfashion.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. insa numai cu acordul prealabil al clientului.
     Resetfashion.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, cu exceptia prestatorului serviciilor de curierat, si sa nu divulge datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata prin trimiterea unei solicitari la office@resetfashion.ro.

Numele site-ului precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea Resetfashion.ro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

 

     Returnarea produselor


Produsele achizitionate pe www.resetfashion.ro pot fi returnate conform O.G. 130/2000. Consumatorul are obligatia sa notifice in scris Resetfashion.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.   Coletele retur fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate.

     Returnarea produselor se va face prin modalitatea aleasa de client, costurile de transport fiind suportate de acesta. Resetfashion.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a returului. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale etc. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa. Toate retururile vor fi trimise pe adresa: Sos. Colentina Nr.16 Bl.A2 Et.8 Ap.60 Sector 2 Bucuresti Cod Postal:021176.

 

Aboneaza-ma la newsletter

Sunt de acord cu Termeni si Conditii

Am uitat parola